Dort KLÁDA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 676 kJ / 3 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 118,02 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 537,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to jako klasický dort, může se víc zdobit, marcipánem atd. Já peču den předem, ale nic se nestane, když se upeče ve stejný den jako když ho budete zdobit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2010 09:53
Ten bude dobrý
Orechové korpusy máme nejradšej,zaraďujem do oblúbených



12. 9. 2009 17:12

12. 9. 2009 17:10
mila Martiko,cti poradne
))

12. 9. 2009 17:04
Neřekla bych,že je to \"dort\",ale řez

26. 7. 2009 15:15
Moc hezká kláda
Pudinkový krém taky dělávám a jak píše Pipre, taky zakrývám fólií a
. Většinou si pudink dělám v předstihu.


26. 7. 2009 14:57
Děkuji za typ ke škraloupu, až zase budu něco dělat s tímhle krémem zkusím ho zakrýt nebo ho zchladit ve vodě, třeba bude rychleji studený

26. 7. 2009 14:52
Také se mi dort líbí a dávám bodík
Na pudingu se nemusí vytvořit škraloup při chladnutí, pokud se miska s pudingem nechá chladit zakrytá a utěsněná např. mikroténovým sáčkem. Někdo povrch pudingu ještě před zakrytím posype trochou cukru.Já chladím i ve studené vodní lázni ve dřezu a často promíchávám. Jednou se mi krém také srazil a zkusila jsem misku s krémem v mikrovlnce rozpustit na programu "rozmražování", aby se moc nezahřál a poté šel vyšlehat na hladký krém znovu


26. 7. 2009 14:48
A děkuji za pochvalu, to potěší

26. 7. 2009 14:48
Tento dort není nijak náročný a i těsto je rychle, jo a peču den předem, s tím krémem se mi to párkrát stalo, tak sem ho rozpustila a míchala ve vodní lázni a nikdo nic nepoznal
. Akorát ho pak musíš nechat chvilku ztuhnout, ale to je maličkost.

26. 7. 2009 14:28
Moc se mi líbí napsaný postup i zmínka o zdrcnutí, tož se právě mi stává běžně. Popravdě, už mi radili ledacos všichni, ale ještě nikdy ne, že ho mám rozmixovat ve vodní lázni. Taky se mi líbí, že tady vlastně nemusím nic překrajovat, pouze jeden plát rozříznout na 3 díly a položit namazané na sebe. Martino, moc děkuji ta recept, ten rozhodně zaslouží pozornost i těch méně zběhlých v pečení dortů a ode mne máš veliké plus!!




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Čertovský guláš
Přidáno před 17 hodinami
Výborná domácí pizza
Přidáno před 17 hodinami
Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny se smetanovou omáčkou s liškami
Přidáno 7. 12. 2023 09:23
Pan de coco - kokosové vdolky
Přidáno 6. 12. 2023 22:34
Právě bylo uvařeno:
Francouzský cibulový koláč
Barča uvařila před 16 minutami
Myslivecké knoflíky
BelaTedik uvařila před 1 hodinou
Perníkové koule
Panova uvařila před 1 hodinou
Punčové koule s pomerančovou polevou
Panova uvařila před 1 hodinou
Domácí vánočka
Jesterkamarcelka uvařila před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
petr.pecenka uvařila před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
tara23 uvařil před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
krajicek.miloslav uvařila před 2 hodinami
Kávové slzičky
Santa Suzana21 uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Mys114 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pečení dortů recepty na dorty co dělat, když se zdrcne krém dort kláda co dělat když se zdrcne krém moje klada zdrcnutý krém postup při pečení dortu když se zdrcne krém pečení dortů recepty postup pečení dortů kláda recepty na pečení dortů recepty pečení dortů postup na pečení dortu recept na dort rolovaný dort pečení dortu postup recept na pečení dortu kláda recept
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, mouka hrubá, ořechy, prášek do pečiva, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, rum, čokoláda na vaření, kokos
Dort KLÁDA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/APP7
10 názorů