Makové koláčky s marmeládou
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy dáme suroviny na těsto(kromě mléka). Zpracujeme a pokud nám nejde spojit, přilijeme dle potřeby mléko. Vypracujeme těsto. Kousek z něho ukrojíme a vyválíme …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy dáme suroviny na těsto(kromě mléka). Zpracujeme a pokud nám nejde spojit, přilijeme dle potřeby mléko. Vypracujeme těsto. Kousek z něho ukrojíme a vyválíme …
Ve vodní lázni zahřejeme med, tuk, cukr a mícháme, dokud se vše nespojí. Necháme částečně vychladnout, poté přidáme vajíčko a kůru. Promícháme a přidáme do směsi mouky a…
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový sirup a strouhaný kokos. Vodu svaříme s cukrem krupicí na…
1. povidla smícháme s piškoty a dáme stranou 2. pudinkový prášek smícháme s mlékem, rozšleháme. Vajíčko smícháme s rumovým aroma a tvarohem, přidáme cukr a …
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilku, vejce, olej a smetanu ke šlehání. Hrneček těsta odebereme a vmícháme mandlové aroma. Do zbytku těsta přidáme kakao a…
Rozemleté sušenky promícháme s nadrobno nasekanou čokoládou a teplým mlékem a tuto hmotu rovnoměrně namačkáme na dno formy (24x24 cm), vyložené pečicím papírem…
1/Nejdrive si pripravime dopredu krem z tvarohu a obou masel, cukru a rumoveho aroma, nejlepe, kdyz vsechny suroviny michame ve slehaci nekolik minut a pak nechame…
Do tvarohu nasypeme sladidlo, sůl, sodu, nalijeme smetanu, vkápneme rumové aroma a rozmixujeme ho tyčovým mixérem do více nebo méně kompaktní hmoty.Pak misku vložíme do…
Krém: Puding uvaříme podle návodu na obalu. Dáme ho do nerezové misky, kterou jsme si vypláchli studenou vodou a posypeme vanilkovým cukrem, tak zabráníme vzniku…
Na těsto dáme celá vejce do mísy a ušleháme s cukrem do pěny.Přidáme olej a mléko, promícháme, přidáme mouku s práškem do pečiva. Vše umixujeme ručním mixerem a nakonec…
Postup: Kakaové těsto: Vejce ušleháme s cukrem, postupně přidáváme prosátou mouku a nakonec i kakao. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a dejte péct. …
Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu (příp. povolíme v MT), vmícháme celá vejce, cukr, smetanu, sirup a aroma. Metlou utřeme do hladkého krému, vmícháme mouku…
Do kotle s hákem dáme prosátý moučkový cukr se škrobovým sirupem, prosáté sušené mléko, změklý ZPT (ztužený pokrmový tuk), fondán, rumové aroma i vanilkové aroma (cukr…
Do kotle s hákem dáme prosátý moučkový cukr se škrobovým sirupem, prosáté sušené mléko, změklý ZPT (ztužený pokrmový tuk), fondán, rumové aroma i vanilkové aroma (cukr…
Na jeden piškot 5 vajec. Oddělím bílky od žloutků, šlehat sníh. Do pevného sněhu zašlehat 20 dkg ml. cukru, pak po jednom žloutky, nakonec na menší stupeň 20 dkg mouky.…
Kakaové miniořechy plněné máslovým krémem skvěle doplní vaši kolekci vánočního cukroví. Nejlépe chutnají pěkně odleželé, upečte je tedy v předstihu, nejlépe v prvním…
Utřeme cukr s vejci, zakapeme rumovým aroma. Mouku smícháme s kořením, práškem do pečiva, ořechy a mrkví. Smícháme s utřenou vaječnou směsí, olejem a džusem,…
Nepečené koule jsou díky snadné přípravě velmi oblíbené a v těchto navíc najdeme spoustu zajímavých chutí. Základ tvoří piškotové těsto, ke kterému přidáme ořechy a…
Upečeme si piškot, po vychladnutí rozkrojíme, jednu půlku potřeme tvarohem smíchaným s ostatníma surovinama a naklademe rozkrojené jahody, druhý korpus si pokame…
Upečeme si piškot, po vychladnutí rozkrojíme, jednu půlku potřeme tvarohem smíchaným s ostatníma surovinama a naklademe rozkrojené jahody, druhý korpus si pokame…
Kokosky patří mezi nejoblíbenější cukroví, které nesmí chybět na žádném svátečním stole. Křehké, voňavé a plné lahodného kokosu, připomínají svou chutí sladký vánek…
Pečete každé Velikonoce beránka podle stejného receptu? Zkuste letos třeba obměnu přidáním máku do těsta. Když hotového beránka polijete čokoládovou polevou, zajímavá…
Lahodný dezert inspirovaný karibskými chutěmi. Spojení kakaového korpusu, nadýchaného krému s rumovým aroma a čokoládovou polevou, vytváří neodolatelnou kombinaci. Tento…