Punčové řezy jako z cukrárny
Recept ještě nebyl hodnocenPunčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat…
Najprv som si pripravila krém. Do horúcej vody som pridala cappuccino a rozmiešala, pridala som vanilkový cukor, 2 bal. zlatý klas a uvarila hustú kašu, ktorú som…
Všechny suroviny na těsto smícháme a upečeme v dortové formě na 180 °C 25 min. Mezitím ušleháme šlehačku se ztužovačem a cukrem a pomalu zašleháme tvaroh.Vychladlý…
Nejen kandované citrusy mohou obohatit biskupský chlebíček. V tomto receptu jsou v tvarohovém těstě zamíchány kompotované mandarinky, které spolu se sušenými třešněmi…
Makový koláč s třešněmi a drobenkou je lahodný dezert, který spojuje jemnost máku, svěží chuť třešní a křupavost máslové drobenky. Kombinace šťavnatých třešní a bohaté…
Věnečky jsou jedním z nejoblíbenějších zákusků u nás. Příprava vyžaduje trochu zručnosti, ale jakmile uděláte první várku, půjde vám to skoro samo. Pokud příliš…
Z bílků ušleháme nejdříve sníh.Žloutky s tukem a moučkovým cukrem utřeme do pěny a přidáváme mouku s práškem do pečiva.Nakonec vmícháme sníh z bílků a dáme do vymazaného…
Do vroucí vody dejte špetku soli, máslo a mouku. Snižte teplotu, důkladně promíchejte a vypracujte v hladkou nelepivou hmotu. Až se na dně hrnce vytvoří bílý povlak,…
Vykynuté těsto rozdělíme na 2 díly a každý roztlapkáme na kruh o průměru 30 cm. Kraje lehce ohneme, čímž vznikne zábrana proti vytékání náplně. Potřeme rozšlehaným…
Nejdřív na pomalém ohni v nepřilnavém kastrůlku rozpustíme cukr a mícháme, dokud nedostane světle hnědou barvu (nesmí mít hodně tmavou barvu, protože zhořkne). …
Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu (příp. povolíme v MT), vmícháme celá vejce, cukr, smetanu, sirup a aroma. Metlou utřeme do hladkého krému, vmícháme mouku…
Lahodný dezert inspirovaný karibskými chutěmi. Spojení kakaového korpusu, nadýchaného krému s rumovým aroma a čokoládovou polevou, vytváří neodolatelnou kombinaci. Tento…
PIŠKOT: bílky si vyšleháme s cukrem v pevný sníh, žloutky rozšleháme s olejem a obě hmoty spojíme. Přimícháme mouku. Můžeme i kakao, pokud chce mít plát tmavý. Rozetřeme…
Rozemleté sušenky promícháme s nadrobno nasekanou čokoládou a teplým mlékem a tuto hmotu rovnoměrně namačkáme na dno formy (24x24 cm), vyložené pečicím papírem…
Do pekárny naliji tekuté suroviny, zasypu sypkými a zapnu pekárnu na program "Těsto", nebo zadělám klasicky v míse ručně. Plech na kuře (32x20cm) lehce vymáznu řepkovým…
Jednohubkové ovocné košíčky s máslovo-pudinkovým krémem jsou ideální pro všechny, kteří milují sladké mlsání. V košíčkách se snoubí chuť lahodného křehkého těsta, které…
Velký plech si vymažeme tukem a vysypeme kokosem. Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem a herou. Do hmoty zamixujeme kokos. V další misce si rozmixujeme ananasový…
Z cukru připravíme karamel , do karamelu přidáme slazené kondenzované mléko, máslo ,skořici , aroma dle vlastního výběru , důkladně promícháme , aby se suroviny spojily …
Na těsto smícháme všechny sypké suroviny, přidáme změklé máslo a vypracujeme těsto, které dáme do dortové formy vyložené pečícím papírem a namačkáme na dno. Propícháme…
V misce smícháme vše sypké a najemno nastrouhanou mrkev. Přidáme vejce, olej, rum nebo aroma, med a sirup (dávám obojí, ale stačí med). Zředíme vodou podle potřeby -…
Připravíme jeden šálek kávy, do které přidáme cukr, hřebíček, nastrouhanou pomerančovou kůru a rumové aroma. Kávu ozdobíme kopečkem šlehačky a trochou pomerančové kůry.…
Vajíčka som rozdelila. K bielkom som pridala štipku soli a začala som sľahať. Keď začal sneh tuhnúť, postupne som zašľahávala do neho po jednej lyžici cukru. Múku som…
Klasická vánoční štola je hodně sladká, plná kandovaného ovoce a ořechů. Také vábně a neodolatelně voní rumem a vanilkou. Přesně tak jako tato jemná a vláčná kráska z…