Jehněčí kýta na pivě
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí kýta pečená na černém pivu je dokonalý sváteční pokrm. Hořké a lehce nasládlé tóny piva tvoří základ výrazné omáčky, kterou zjemní smetana s jogurtem. Na závěr…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jehněčí kýta pečená na černém pivu je dokonalý sváteční pokrm. Hořké a lehce nasládlé tóny piva tvoří základ výrazné omáčky, kterou zjemní smetana s jogurtem. Na závěr…
Voňavé kousky uzeného masa zapečené s brambory, cibulí a smetanou tvoří syté a lahodné jídlo, které voní domovem. Skvělý způsob, jak zužitkovat zbytky uzeného a…
Voňavé křupavé bramboráčky, poctivé kysané zelí a šťavnaté uzené maso — trojice, která patří k nejoblíbenějším českým kombinacím. Tento sytý pokrm připomene poctivou…
Slané bulky plněné sýrovou nádivkou jsou díky důkladně vypracovanému kynutému těstu nadýchané jako obláček. Jsou ideální jako chutná svačina či pohoštění na oslavu.…
Šťavnatá vepřová kotleta pečená na plátcích jablek a podávaná s brusinkami spojuje sladké i slané chutě do jednoho celku. Nevšední voňavý pokrm, který se skvěle hodí pro…