Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová jíška do lednice

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2021 17:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 855 kJ / 3 312 kcal
Bílkoviny38,59 g
Tuky253,34 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy213,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jíšku jsem udělala poté, co jsem vařila guláš na akci pro 35 lidí a cibule nakrájené na hotový guláš hodně zbylo. Nechtěla jsem ji vyhodit, zamrazit asi ani nejde, tak jsem udělala jíšku. Už ji nemám, je velice dobrá do polévek, luštěnin, zelí, gulášů a všude tam, kde potřebujete dohustit. Nejlepší je teď v létě, kdy dělám rychlé zeleninové polévky. Dám vařit zeleninu s libečkem a když změkne, tak vařící jen zahustím studenou jíškou a chvíli povařím. Rychlovka. Kdo chce, může přidat i lžičku papriky. Studenou z lednice odebíráme a vkládáme vždy do vařícího pokrmu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

20. 7. 2021 18:27

Maminka taky dělala jíšku do zásoby, neteř myslím že ji také dělá. Já ne

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Cibulová jíška do lednice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oM8z