Bleskový sušenkový řez
Recept ještě nebyl hodnocenJak již název napovídá, tento dezert připravíte opravdu rychle. Stačí vám na něj jen pár surovin a výsledek opravdu stojí za to. Na své si přijdou zejména milovníci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Jak již název napovídá, tento dezert připravíte opravdu rychle. Stačí vám na něj jen pár surovin a výsledek opravdu stojí za to. Na své si přijdou zejména milovníci…
Cheesecake je známý dezert ze sušenek a tvarohu. Můžete vyzkoušet nepečenou variantu, kterou ocení celá rodina i ta nejnáročnější návštěva u kafíčka. Je výborný, rychlý,…
Nepečené řezy patří k nejrychlejším dezertům a příprava je jednoduchá, jen je třeba počítat s časem potřebným pro uležení v chladnu. Lotus řezy jsou líbivé díky vrstvám…
Máme pro vás inspiraci na chutný nepečený dort, který budete mít během půl hodiny hotový. Ze šlehačky a mascarpone vznikne lahodný krém s vůní vanilky, který spolu s…
Skvělý dezert, pro který potřebujete minimum surovin. Pokud máte rádi tradiční medovník, ale nehrnete se do pečení, je pro Vás tento recept skvělým řešením. Nejlépe…
S nepečeným dortem z Lotusových sušenek stoprocentně sklidíte úspěch nejen na rodinné oslavě. Křupavý sušenkový korpus doplňuje sladký krém karamelové chuti. Jak dort…
Nepečený moučník, který chutí připomíná medovník je jednoduchý a rychlý na přípravu. Nadýchaný krém ze šlehačky a mascarpone proložený vrstvami sušenek Lotus můžete na…
Tento letní dort vypadá krásně na pohled a všechny chutě v něm dobře ladí. Tvoří ho korpus z karamelových sušenek a dvě vrstvy krému - ovocná a jogurtová. Dort na závěr…
Nejen vánoční, ale i silvestrovské či na jinou událost výborné nepečené kuličky. Vytvoříme je snadno z karamelového Salka, másla a podrcených karamelových sušenek. Chuť…
Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Do kulaté formy 28 cm sušenky utlačíme a uhladíme. Dáme do lednice ztuhnout.Mezitím dáme čokoládu rozpustit nad párou…
Kinder Bueno patří mezi oblíbené sladkosti dětí. Co takhle jim připravit dort s Bueno příchutí? Příprava je velmi snadná a ani nebudete muset zapínat troubu. Nejtěžším…
1. Předehřejte si troubu na 145°C a do dortové formy si skřípněte pečící papír. Okraje formy vymažte máslem. Použila jsem formu 30 cm, aby byl cheesecake nižší. Pokud…
Tenkou vrstvu z karamelových sušenek potřeme jemným krémem z mascarpone a zakysané smetany, upečeme a na závěr potřeme vychladlým karamelem. Kromě karamelu dort lehce…
Milujete karamelové sušenky Lotus? Můžete si z nich připravit skvělé nepečené cukroví. Je opravdu snadné, rychle hotové a naprosto vynikající. Navodí vám tu správnou…
Připravte si doma lahodnou pomazánku z Lotus sušenek, která nadchne svou jemnou karamelovou chutí. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky nebo jako sladká tečka ke kávě.…
Nepečený dezert z oblíbených Lotus sušenek si zamilujete. Kombinace pudinkového krému s tvarohem, sušenek karamelové chuti a ovoce, je prostě neodolatelná. Jaké ovoce do…
1. Sušenky rozdrtit a smíchat s rozpuštěným máslem. Na dno formy (vyložené peč. papírem) udusat směs dnem skleničky. Zapéct na 180°C 10 min. 2. Vařečkou nebo…
Rozdrťte sušenky v robotu nebo v pytlíčku pomocí válečku a smíchejte je s roztaveným máslem. Tuto hmotu pak vymačkejte do dortové formy. Je lepší tuto formu vypodložit…
Sušenky rozdrtit, smíchat s rozpuštěným máslem - postupně přilévat a promíchávat, hned, jak všechny drobky aspoň trochu nasáknout, už nepřilévat! Udusat na dno pečící…
Lahodné spojení korpusu z karamelových sušenek, jemného tvarohového krému, šťavnaté jablečné vrstvy a křupavé drobenky. Dort navíc krásně voní perníkovým kořením.…
Lahodné spojení korpusu z karamelových sušenek, jemného tvarohového krému, šťavnaté jablečné vrstvy a křupavé drobenky. Dort navíc krásně voní perníkovým kořením.…
Ušleháme šlehačku se ztužovači (nesladíme).Na tác naskládáme tři řady sušenek po šesti kusech. Namažeme šlehačkou a dáme další vrstvu sušenek (celkem 5x) Nakonec celý…
Ze surovin na korpus uděláme těsto (spojíme všechny ingredience) a necháme přes noc odležet. Po odležení těsto vytáhneme a rozdělíme jej na 10 ks. Připravíme…
V hrnci rozpustíme máslo, med, cukr a odstavíme. Necháme mírně vychladnout a přidáme vejce rozšlehaná v mléce, vsypeme mouku se sodou a vypracujeme vařečkou hladké těsto…