Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone

mika59 Kuchařka: mika59

Moučníky , Nepečené a mražené, Řezy 4 názory

Suroviny

3 balení (250 g) sušenek Lotus
400 g smetany ke šlehání
400 g mascarpone
1-2 vanilkové cukry
lžička rumu
Na posypání:
150 g rumových perníčků
1-2 lžíce mletých oříšků
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačky, mascarpone, cukr a rum vyšleháme do hustého krému. Všechny suroviny musí mít stejnou teplotu.

  2. Připravíme vhodnou misku nebo pekáček (20x20 cm) a vyložíme ho potravinovou folií.

  3. První řadu vyskládáme sušenkami, následuje krém, pak sušenky a opakujeme až do spotřebování všech surovin. Poslední vrstva je tenká vrstva krému.

  4. Rumové perníčky rozmixujeme a smícháme s ořechy. Tím posypeme horní vrstvu a boky.

  5. Pekáček zakryjeme alobalem nebo fólií a dáme na noc vychladit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 808 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone

Tématické fráze: řezy z lotus sušenek lotus řezy řezy ze sušenek lotus řez z lotus sušenek susenky s mascarpone řez ze sušenek lotus řezy s mascarpone nepeceny dort oplatky lotus sušenky lotus rezy lotus sušenky mascarpone řezy ze sušenek lotus s maskarpone řezy z lotus dort ze sušenek a krému lotus nepečený s maskarpone řezy lotus lotus řezy s maskarpone mascarpone se sušenkou mascarpone se sušenkou nepečené řezy a dorty s maskarpone řez s mascarpone

Zapomněl/a jsem heslo