Karbanátky z cejna
Recept ještě nebyl hodnocenCejna očistíme, vyřízneme páteř a maso dvakrát umeleme na mlýnku s jemným otvorem. Dáme do mísy, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, strouhanku, sůl, pepř, kmín, pažitku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cejna očistíme, vyřízneme páteř a maso dvakrát umeleme na mlýnku s jemným otvorem. Dáme do mísy, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, strouhanku, sůl, pepř, kmín, pažitku,…
Těstoviny uvaříme dle návodu - já do salátu vařím do měkka. Prolijeme studenou vodou a dáme vykapat.Mezitím na hluboké pánvi nebo v kastrolku rozehřejeme máslo,přidáme…
Do misky nastrouháme najemno sýr, mrkev i česnek a nahrubo předem uvařená vychladlá vejce.Osolíme, opepříme a smícháme s domácí majonézou nebo Hellmannś. Nakonec…
Ochutnejte šťavnaté vepřové kotletky s jemným aroma uzeného, které zaručeně okouzlí vaše chuťové buňky. Recept nabízí kombinaci lahodného masa pod sýrovou peřinkou s…
Kopřivy jsou velmi rozšířeným plevelem, jsou ale zdravé a jídlu dodají hezkou barvu i svěží chuť. Vyzkoušejte je například zapečené s bramborami a krůtím masem. Zajímavý…