Zeleninový salát se smetanou a řeřichou
Tento barevný salát vypadá krásně na pohled a potěší vás i svou chutí. Salát z křupavých ředkviček, papriky a sýra přelijete smetanou ochucenou hořčicí a posypete nastrouhaným vejcem a řeřichou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,14 g |
Tuky | 39,86 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát se smetanou a řeřichou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EgP
Moje poznámka
Zeleninový salát se smetanou a řeřichou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EgP
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový salát se smetanou,
salát s řeřichou-recept,
salaty z rerichy
Suroviny:
ředkvičky,
cibulka jarní,
sýr eidam uzený,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
vejce,
smetana zakysaná,
hořčice,
řeřicha,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (4)