Smažené kuřecí špízy se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Eidam nakrájíme na čtverečky a pak střídavě napichujeme na špejli, začínáme a končíme masem. Obalujeme postupně v mléce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Eidam nakrájíme na čtverečky a pak střídavě napichujeme na špejli, začínáme a končíme masem. Obalujeme postupně v mléce…
Kapii si nakrájíme na malinké kostičky, pórek na slabounká půlkolečka. Sýr nastrouháme najemno. Dáme do misky, smícháme s ostatními surovinami, osolíme, opepříme a…
Na lžičce másla usmažíme řidší vajíčka, do kterých přidáme krájenou cibulku. Ochutíme solí, pepřem a paprikou. Rozehřejeme troubu s grilem. Plátky veky nebo toustu…
Maso nakrájíme na velice drobné kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno,zázvor a sýr nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle. V míse vše důkladně promícháme společně s…
Vajíčka nastrúhame na jemnom strúhadle spolu so syrom.Pridáme maslo, tvaroh, soľ a všetko spolu premiešame.Zo zmesi vytvarujeme guľky s priemerom asi 3 cm, ktoré obalíme…
Vyšleháme těsto na palačinky a na pánvi upečeme. Na každou palačinku dáme část nádivky, pečlivě zabalíme a zajistíme párátkem. Obalíme v trojobalu a osmažíme. Velmi…
Na pomoučeném vále si rozválíme listové těsto, potřeme kečupem nebo protlakem jak kdo má rád, posypeme kořením na pizzu. Poklademe šunkou, ananasem, na plátky nakrájenou…
Rozpůlené kuličky vína,kostičky tvrdého sýra zakápnem olivovým olejem a,přidáme tak 3 stroužky česneku.
Klasickým způsobem v nádobě zpracujeme hladké těsto na palačinky a necháme ho nejméně 2 hod. odpočinout při pokojové teplotě. Má to svůj účel, za tu dobu dobře nabobtná…
Brambory uvaříme ve slupce, poté je oloupeme a protlačíme skrz kolečko. Brambory nasypeme na plech, přidáme kabanos, nakrájený na kostičky, trochu soli, trochu oleje,…
Cibuli,salám, okurky, sýr umeleme a smícháme s majonézou. Ochutíme chilli a mažeme na veku. Ozdobíme
Zeleninu a sýr nastrouháme na jemné straně struhadla a promícháme se zbývajícími ingrediencemi. Eidam můžete klidně vynechat a majonézu vyměnit za bílý jogurt. Je to…
Plněná zapečená rajčata jsou výborný nápad na zužitkování zbývajících surovin v chladničce. Vhodnou kombinací jednotlivých součástí se z rajčat stane delikatesa na…
Těstovinový salát připravíme během chvilky. Stačí uvařit těstoviny a po zchladnutí je smíchat s nakrájenou zeleninou a sýry. Na závěr vše spojíme tatarskou omáčkou.…
Kuřecí prsa rozřízneme a naklepeme. Osolíme, opepříme a dáme na ně plátek šunky a sýra.Plátky masa přeložíme, sklepneme paličkou a upevníme kuchyňskými jehlami nebo…
Zapékaný lilek s mozzarellou je chutný a zdravý pokrm, který vás okouzlí svou jednoduchostí a bohatou chutí. Jemné plátky lilku pečené do zlatova se lahodně spojují s…
Luxusní karbanátky z růžičkové kapusty jsou sice bez masa, ale určitě jim to odpustíte. Cibulka, česnek, sýr a kapustička k sobě zkrátka pasují a tyhle karbanátky…
Křupavý celerový salát na plátcích pečiva, doplněný šunkou, sýrem nebo vejcem, vytvoří lahodné spojení chutí. Ideální na oslavy, rodinné posezení i jako rychlé…
Řízná chuť křenu je tím, co dodává této pomazánce nezaměnitelnou chuť. Jednohubky s křenovou pomazánkou jsou výborné jak samotné, tak s kouskem čerstvé papriky nebo…
Obědy z jednoho pekáčku jsou oblíbené hlavně pro svojí nenáročnost. Postačí jen všechny suroviny zapéct v troubě a skvělé jídlo na světě. Mlété maso pod peřinkou z…
Z květáku se dá připravit spousta různých chutných pokrmů. Dokřupava usmažené placičky z vařeného květáku se šunkou a sýrem jsou sázkou na jistotu a potěší všechny vaše…
Snadná a rychlá sýrová pomazánka se hodí nejen na jednohubky a chlebíčky, ale s kouskem čerstvého pečiva poslouží i jako chutná svačina či snídaně. Připravíte ji za pár…
Nastrouháme mrkev, celer a tvrdý sýr najemno a spojíme tatarkou. Pokud chceme použít na jednohubky, je možné přidat stroužek česneku - ale pozor, aby nepřehlušil původní…
V plytší uzavíratelné nádobě vidličkou promícháme smetanu se zázvorem, česnekem a limetkovou šťávou.Opláchnuté, osušené plátky masa zvláčníme (naklepeme) tenderizerem,…