

Zapečené kotlety v alobalu
Suroviny 4 porce
- 1/2 kg brambor
- 1 větší cibule
- 4 vepřové kotlety bez kosti
- sůl
- pepř
- 4 plátky eidamu (nebo ementálu)
- 8 plátků šunky
- 1/4 kostky másla
Postup přípravy receptu
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Utrhneme 4 větší kusy alobalu a na každý z nich naskládáme několik osolených brambor. Na brambory naskládáme pár koleček cibule a na cibuli položíme osolenou a opepřenou kotletu. Na kotletu dáme plátek sýra, dva plátky šunky a navrch dáme kousek másla. Balíčky pečlivě zabalíme a přeneseme je do pekáče, do kterého nalijeme trochu vody. Dáme do trouby a pečeme 40-60 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečené kotlety v alobalu
-
Vyborne
-
Tomáš Marný:Tak to Vám držím palce a doufám, že si přítelkyně pochutná
-
Zítra to uvařím přítelkyni... Jestli to nebude k jídlu, tak si mne nepřejte
.
-
tak tohle nemělo chybu....chválím
-
Verunko, dělám a tak vím, jaká je to dobrota
-
jo
-
Bylo to
+2
-
to se mi líbí