Srbské rizoto ze školní jídelny 2
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 127 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,46 g |
Tuky | 15,09 g |
Vláknina | 4,84 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 9,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lze použít i kuřecí maso (prsa) - doporučuji opékat jen velmi krátce, do růžova, maso později dojde a nebude tvrdé!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2020 18:06
Omlouvám se, přidávám recept poprvé, tak mi to moc nejde. Každopádně je můj, sám jsem ho vyzkoušel a není to špatný! Doporučuji vyzkoušet!
5. 1. 2020 17:45
V surovinách chybí lečo, doplňte prosím jeho množství, děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srnčí maso: Poradíme vám s jeho zpracováním
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: srbské rizoto ze školní jídelny školní rizoto srbské rizoto srbské rizoto jak ze školní jídelny rizoto ze školní jídelny srbske rizoto z jidelny recept cervene srbské rizoto s lečem srbské rizoto ze školní jídelny recept skolni srbské rizito školní červené rizoto červené školní rizoto srbské rizoto protlak lečo recept na školní rizoto
Suroviny: rýže, kotleta vepřová, vývar, cibule, lečo, řepa červená, protlak, pepř, paprika, sádlo, sýr eidam
Srbské rizoto ze školní jídelny 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/747B
2 názory