Topinky s masovou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenKřupavé topinky jsou bohatě obložené šťavnatou masovou směsí plnou výrazných chutí a aromatických koření. Tento pokrm je ideální pro rychlou večeři nebo jako sytý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křupavé topinky jsou bohatě obložené šťavnatou masovou směsí plnou výrazných chutí a aromatických koření. Tento pokrm je ideální pro rychlou večeři nebo jako sytý…
Křupavá topinka obložená pikantní masovou směsí, nezní to skvěle? S naším receptem tuto dobrotu připravíte snadno a rychle doma. Hodí se jako večeře, ale i jako chuťovka…
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…
Po návratu z houbaření, kdy jste nasbírali mimo jiné i lahodné bedly, se hodí mít po ruce rychlý recept na večeři. Tím se může stát tento, ve kterém najdete návod, jak…
Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich…
Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich…
Z pom. másla, nastrouhaných tvarůžků, cibulky, kapie, pažitky, piva a špetky cukru umícháme pomazánku, kterou necháme dobře uležet alespoň do večera v lednici. Můžeme,…
Z pom. másla, nastrouhaných tvarůžků, cibulky, kapie, pažitky, piva a špetky cukru umícháme pomazánku, kterou necháme dobře uležet alespoň do večera v lednici. Můžeme,…
Dokřupava opečená topinka potřená česnekem s ostrou játrovou směsí a volským okem je výbornou a chutnou večeří. Směs jater a zeleniny ochutíme kečupem, hořčicí a chilli…
Na másle opečeme plátky chleba na topinky, zabalíme do alobalu, aby zůstaly teplé.Cibuli nakrájíme na drobno, salám nastrouháme na hrubo.Na másle zpěníme cibulku,…
Pikantní pomazánka s česnekem, sýrem a paštikou natřená na křupavé topince potěší milovníky výrazných chutí. Využijete ji jako rychlou večeři nebo pohoštění, které…
Inspirace na odpolední svačinku nebo studenou večeři pro celou rodinu není nikdy dost. S touto pomazánkou z plísňového sýra, cibule, dochucenou pivem a špetkou chilli…
Masová směs na topinky je taková klasika. Co takhle ale zkusit odlehčenější variantu se žampiony? Je stejně tak výborná a skvěle se hodí jak na topinky, tak na…
Připravte topinky s lahodnou kuřecí směsí, která je plná chutí a snadná na přípravu. Šťavnaté kousky kuřecího masa, doplněné aromatickým kořením a čerstvou zeleninou, se…
Na másle zpěníme pórek, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, ve které rozpustíme kostičku masoxu, přidáme tavený sýr, povaříme a dochutíme pepřem, solí a muškátovým květem.…
Nakrájíme chleba na plátky, aby vyšly vždy dva krajíčky k sobě. Z jedné strany chleby osmažíme na sádle nebo na oleji. V hrníčku si rozkvedláme 2 vejce se špetkou soli.…
Pokud máte čerstvý úlovek z lesa a chcete připravit fajnovou chuťovku na dozlatova usmažené topinky, zkuste využít náš recept. Houbová směs na topinky je sezonní dobrota…
Najít vatovec nebo-li pýchavku je radost. Jemná chuť a opravdu hodně hmoty na kuchyňskou úpravu. Proč ale opakovat stále stejné recepty? Zkuste naši chutnou směs k…
Cuketový tatarák je originální a zdravou alternativou klasického tataráku a potěší nejen vegetariány. Tento lehký a osvěžující pokrm, kde cuketa nahrazuje maso,…
Luxusní záležitost, kterou každého potěšíte. Jemná chuť masa je doladěná příchutěmi různých omáček s křupavými kousky cibulky a papriky. Spolu s opečenou topinkou vám…
Recept na celosvětově známý salát Caesar v původní verzi byl velmi prostý - jen římský salát s krutony a výraznou zálivkou. A právě zálivku si každý připravuje dle své…
Květák nastrouháme na hrubém struhadle. Drobně nakrájenou cibuli necháme na másle zezlátnout, přidáme květák a nakrájený pórek. Osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Kdo…
Cibuli a bílou část cibulky nakrájíme na drobno, česnek na plátky. Obojí zpěníme na másle a přidáme nakrájené houby. Přidáme kmín a dusíme do měkka.Vejce rozšleháme se…