Hovězí tatarák ze svíčkové

Hovězí maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny

1 kg hovězí svíčkové (falešná svíčková)
2 ks menší cibule
1 PL polotučné hořčice
1 PL sladkého kečupu
4 ks žloutků
Dle chuti:
sůl, pepř, mleté chilli, sojová a worchestrová omáčka, česnek
K podávání:
topinky

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso si očistím, nakrájím na větší kostky a postupně rozmixuji. Nakrájím si najemno cibulku, kterou smíchám s masem v míse. Přidám žloutky a dle chuti sojovou a worchestrovou omáčku, osolím, opepřím a přidám de chuti chilli.

  2. V topinkovači, v troubě nebo na oleji udělám topinky, které následně potírám česnekem a vrstvím tatarák.

Komentáře k receptu Hovězí tatarák ze svíčkové

K receptu nejsou žádné komentáře.