Smaženky z tuňáka
Recept ještě nebyl hodnocenMouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko, tuňáka, vejce sýr a promícháme. Ze směsi tvoříme malé nočky, obalíme je ve strouhance a dozlatova osmažíme. Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 556 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 6,10 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko, tuňáka, vejce sýr a promícháme. Ze směsi tvoříme malé nočky, obalíme je ve strouhance a dozlatova osmažíme. Podáváme s…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Byliny v kuchyni: Vyrobte si blahodárný med z krásné pampelišky
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby
Jak vyrobit domácí rostlinné mléko za pár korun? Je to snadné a stačí dvě ingredience!