Velikonoční muffiny jinak - pro vegetariány
Recept ještě nebyl hodnocenVelikonoční nádivka, hlavička, patří na velikonoční stůl. Každá rodina má svůj recept, někdo dává tři druhy masa, někdo přidává krupici. Tohle je jiné - muffiny jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velikonoční nádivka, hlavička, patří na velikonoční stůl. Každá rodina má svůj recept, někdo dává tři druhy masa, někdo přidává krupici. Tohle je jiné - muffiny jsou…
Ochutnejte tuto výbornou jarní polévku s osvěžující a nakyslou chutí šťovíku. Připravíte ji snadno během chvilky. Polévku podávejte posypanou křupavými kousky smažené…
Tato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku.…
Při přípravě této výborné jarní polévky zužitkujeme starší chléb. Smetana a muškátový oříšek, aromatický medvědí česnek a svěží kopřivy tvoří skvělou chuťovou kombinaci.…
Vychutnejte si lahodné krémové špaldoto ochucené aromatickým medvědím česnekem. Připravíte ho ze špaldových krup, které jsou oproti ječným kroupám snadněji stravitelné,…
Rajčatová polévka, připravená z konzervovaných loupaných rajčat, se hodí téměř do každé sezony. Polévku, dochucenou tabascem, podáváme ozdobenou zakysanou smetanou a…
Všední den si žádá nenáročné, rychlé a plnohodnotné pokrmy. A přesně taková je tato cibulová polévka ze zeleninového vývaru dochucená libečkem. Do talíře s polévkou pak…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku bude potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
Výrazná chuť ředkviček vynikne v této dobré jarní polévce. Navíc v ní využijeme i listy ředkviček. K dochucení použijeme trochu muškátového oříšku a polévku zjemníme…
Tuto jednoduchou krémovou polévku ze špenátu či mangoldu a brambor podáváme posypanou vejci vařenými natvrdo a rozdrobenou brynzou. Díky jemné chuti a pěkné zelené barvě…
V tomto zeleninovém jídle se pěkně doplňuje jemná a krémová polenta ochucená parmazánem s křupavými kapustičkami a vyškvařenou slaninou. Ke kapustičkám ještě přidáme…
V horkých dnech můžeme připravit tuto osvěžující verzi známé polévky. Podáváme ji dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. Červená řepa polévce dodává krásnou a…
Příprava kuskusu je snadná, navíc jde velmi dobře kombinovat. Ochutnejte ho smíchaný s pečenými kapiemi a cuketou a jistě si pochutnáte. Výraznou chuť dodává jídlu…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…