Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra po tyrolsku - Tiroler Leber

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

7. 1. 2014 17:42

Suroviny

Porce: 4 - 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 644 kJ / 2 783 kcal
Bílkoviny222,12 g
Tuky151,93 g
Vláknina21,48 g
Cholesterol 3,23 g
Sodík 3,43 g
Sůl7,24 g
Sacharidy122,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaruška

22. 1. 2014 12:18

Už dneska vyzkouším, vypadá to dooobře :-p

spagetka

7. 1. 2014 17:50

I v tom Německu maj biinec v názvech, ne jen u nás :-D:-D:-D:-D, moje bavorská paňmaminka to má jako Bayerische Leber :-D:-D:-D:-D.
Každopádně mňam :-p:-p:-p:yes::yes::yes:
Jo u nás nejradši s přírodní rýží

Irrena

7. 1. 2014 17:43

Ty musím zkusit:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí játra po tyrolsku drůbeží játra po tyrolsku jatra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku játra po bavorsku kureci jatra po tyrolsku bavorska jatra bavorske játra tyrolské hovězí játra leber recept na vepřové játra bavorská vepřová játra po tyrolsku videorecept krůtí játra po tyrolsku bavorská na játra játra po tyrolsku s s bramborami jatra po německu drubeží játra po tirolsku tyrolsko recepty tyrolske játra recept hovezi játra po po tyrolsku

Suroviny: játra hovězí, slanina, pepř mletý, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, olej olivový, vývar zeleninový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Játra po tyrolsku - Tiroler Leber

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6yK7