Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
Jak správně zmrazit máslo, aby vydrželo na vánoční pečení: Využijte akce a připravíte lahodné cukroví levněji a bez stresu
26 foto Youtuber Kovy: „Na beránkovi se letos naučím konečně péct, ale radost mi nedávno udělal i šunkový chlebíček,“ říká se smíchem
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit formu na beránka, aby se dal dobře vyklopit a přitom se nepoškodil
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Laďka Něrgešová se podělila o svůj recept na vláčného beránka: Poradila také, jak ho vyklopit bez nehod
Video Velikonoce u babičky: Hrnkový velikonoční beránek voní vanilkou, chutná skvěle a hotový je do hodiny
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
19 foto Hodnocení 10× Beránek, kterého zvládnou i začátečníci: Každý si musí svůj oblíbený recept najít
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Video Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
6 foto Hodnocení 10× Jakou formu na pečení vybrat? Volíme klasiku po babičce nebo moderní silikon
Německý masopust je tak trochu ve znamení obžerství. Na stole musí být prasečí uši nebo tento falešný zajíc
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu