Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 99,40 g |
| Vláknina | 8,74 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 21,24 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha vykucháme, očistíme, omyjeme v tekoucí vodě, osušíme, prosolíme a pokmínujeme zevnitř i z vnějšku, dovnitř vložíme kousek másla a bylinky, vložíme do pekáče a obložíme zbytkem bylinek, na rybu dáme i zbytek másla a pečeme v troubě asi 20 minut při 180°C.
Krok 2: Měkkou upečenou rybu z pekáče vyndáme a do výpeku nasypeme brambory překrojené na poloviny, hrášek, mrkev a šalotky a necháme péct tak dlouho, až nám mrkev a brambory změknou a jsou opečené.
Zveřejněno 11. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Moje poznámka
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 51 minutami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust (toast)
DemonzPrahy před 37 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 4 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 6 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 13 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 13 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 13 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na bylinkách,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh na bylinkách,
pstruh duhový pečený v troubě,
pstruh peceny v troube se špenátem,
bylinky na rybu,
pstruh s bylinkami pečený v troubě,
jak dlouho pect pstruha v troube,
pstruh v troubě,
příprava pstruha v troubě,
recept pstruh v troubě,
pstruh pečený bylinky,
tovacovsky kapr,
losos na bylinkach v troube,
recept pstruh na bylinkách,
pstruh pečený na bylinkách,
pečený pstruh v troubě,
jak dlouho pěct rybu v troubě,
jak dlouho pecu pstruha,
pstruh v troube recept
Suroviny:
pstruh,
máslo,
kmín celý,
sůl,
petrželka,
máta,
tymián,
šalvěj,
bazalka čerstvá,
kopr,
rozmarýn,
cibule šalotka,
citron,
brambory,
hrášek mražený,
mrkev
Komentáře (2)