Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 99,40 g |
| Vláknina | 8,74 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 21,24 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha vykucháme, očistíme, omyjeme v tekoucí vodě, osušíme, prosolíme a pokmínujeme zevnitř i z vnějšku, dovnitř vložíme kousek másla a bylinky, vložíme do pekáče a obložíme zbytkem bylinek, na rybu dáme i zbytek másla a pečeme v troubě asi 20 minut při 180°C.
Krok 2: Měkkou upečenou rybu z pekáče vyndáme a do výpeku nasypeme brambory překrojené na poloviny, hrášek, mrkev a šalotky a necháme péct tak dlouho, až nám mrkev a brambory změknou a jsou opečené.
Zveřejněno 11. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Moje poznámka
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 36 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 57 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 59 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na bylinkách,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh na bylinkách,
pstruh duhový pečený v troubě,
pstruh peceny v troube se špenátem,
bylinky na rybu,
pstruh s bylinkami pečený v troubě,
jak dlouho pect pstruha v troube,
pstruh v troubě,
příprava pstruha v troubě,
recept pstruh v troubě,
pstruh pečený bylinky,
tovacovsky kapr,
losos na bylinkach v troube,
recept pstruh na bylinkách,
pstruh pečený na bylinkách,
pečený pstruh v troubě,
jak dlouho pěct rybu v troubě,
jak dlouho pecu pstruha,
pstruh v troube recept
Suroviny:
pstruh,
máslo,
kmín celý,
sůl,
petrželka,
máta,
tymián,
šalvěj,
bazalka čerstvá,
kopr,
rozmarýn,
cibule šalotka,
citron,
brambory,
hrášek mražený,
mrkev
Komentáře (2)