Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
4 foto Hodnocení 19× Jak připravit barevné perníčky: Poradíme vám několik triků pro dokonalé cukroví
Univerzální ořechové těsto: Zvládnete s ním nejen vanilkové rohlíčky, ale i věnečky, kakaová kolečka nebo barevná zvířátka
Hodnocení 3492× Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Číňané před třemi tisíci lety vařili v páře a fritovali, připravovali jídla podobná dnešním a zapíjeli je vínem z prosa