Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
4 foto Hodnocení 19× Jak připravit barevné perníčky: Poradíme vám několik triků pro dokonalé cukroví
Univerzální ořechové těsto: Zvládnete s ním nejen vanilkové rohlíčky, ale i věnečky, kakaová kolečka nebo barevná zvířátka
Hodnocení 3222× Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
18 foto Zdeněk Pohlreich a Ano, šéfe! jsou zpátky: V Liberci se dvakrát brečelo, vidět byla shnilá párátka i „perverzní“ buřty na pivu
Zeleninový salát s hořčičným dresinkem, slaninou a slunečnicovými semínky Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 noemi.nur 35 min