Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Chia pudink, malér s klíčky a snídaně do skleničky
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
4 foto Hodnocení 23× Časté chyby při vaření omáček: Nejčastěji to je hořký základ, sražená smetana nebo špatný postup při dušení masa
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař
2 foto Hodnocení 31× Vaření v tlakovém hrnci znamená úsporu času i energie. S našimi vychytávkami a tipy obsluhu hravě zvládnete
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Hodnocení 54× Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Hodnocení 24× Jak dusit maso bez tuku. Poradíme vám velmi jednoduchý postup se skvělým výsledkem
Hodnocení 56× Hovězí kližka: Vysvětlíme vám, o jaký typ masa se jedná a na jaký recept se nejlépe hodí
Hodnocení 41× Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Hodnocení 18× Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Video Hodnocení 112× Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky