Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Co upéct na Dušičky? Vynikající kynuté „dušičky“ a kosti sypané mákem báječně chutnají s medem nebo marmeládou
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
Jak se slavil MDŽ za socialismu: Poukázka od ROH za 50 Kčs, karafiát, chlebíčky a bonboniéra nikdy nesměly chybět
Porková polévka s bramborami, vejci , vločkama, smetanovo-sýrová Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Katerina Valigurova
Masové placičky s patizonem, syrečkem a ostrým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku