Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jolančin kuřecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

5. 2. 2015 12:02

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie243 kJ / 58 kcal
Bílkoviny2,73 g
Tuky4,00 g
Vláknina0,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 673 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy2,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

6. 2. 2015 09:30

SKADINKA: ak by ste zmenila nazov z *kuracieho* na *masovy* a vylucila tie bujony, tak by sa receptu nedalo nic zasadneho vytknut.

maiva maiva

5. 2. 2015 23:39

Mám dojem, že autorka dává zvláštní recepty:-OA nejlépe, když do dalšího vložení nereaguje.
Bujóny nechápu, i když někdy používám. Kuřecí vývar z masa podle chuti - vepř, hovězí, slepice - trochu divné :-O

Jitkas

5. 2. 2015 21:02

magdalenka: Bude to kureci vyvar ci veprovy, nebo to bude proste vyvar????

magdalenka magdalenka

5. 2. 2015 20:57

Ak kúpim karé na rezne - kosti pravidelne skončia v polievke, robím vývar, prihodím kuracie chrbty.

tejaja tejaja

5. 2. 2015 20:22

vybusna::yes::yes::yes::-D:-D:-D

vybusna vybusna

5. 2. 2015 20:22

casino: vsak pisem o 12:17 *ked sme robili na zabijackach vyvar z bravcovych kosti...*

tejaja tejaja

5. 2. 2015 20:21

casino: U nás sa varí hocikedy, na zabíjačke sa varí iná polievka. :-);-)

casino casino

5. 2. 2015 20:19

"Jolančin kuřecí vývar"
Si myslím, že autorka si dělá šoufky, jak s receptem, tak s názvem...:-D

U nás jíme vepřový:-// vývar pouze o zabíjačce...

vybusna vybusna

5. 2. 2015 20:11

Danca: jaaaj, to sme my slovaciska :-D, Ja kym som som sa nevydala za Cecha, tak som netusila nic o kubovi a o udenom so zemiakovou kasou :-D

Danca Danca

5. 2. 2015 19:55

tejaja:vybusna: já vepřový vývar s haluškami vůbec neznám:-O Budu to muset vyzkoušet, člověk se prostě celý život učí...:-)

magdalenka magdalenka

5. 2. 2015 16:29

Je absurdné vývar z " masa podle chuti – vepřové kosti, hovězí na polévku nebo slepice" nazvať "kuřecí vývar".
Autorka asi zas nebude reagovať...najradšej by som jej doporučila pozrieť si napr. tu na TOP receptoch, ako sa varí naozajstný a chutný vývar...

ivulinka ivulinka

5. 2. 2015 16:17

Vývar vařím minimálně 1x týdně ve větším množství, masox už dávno nepoužívám a s vařením mi pomáhá pomalý hrnec, čím déle polévku pomalím /6-8 hodin/, tím je vývar tmavší a silnější:yes: Navíc ještě přidám několik stroužků česneku, malinko libečku a jeden bobkový list;-)

toscana

5. 2. 2015 14:23

:-O:-D:-D Aneb jak se udela "kureci vyvar" ze dvou kostek umelotiny, vegety a jakehokoliv masa krome kureciho. Tragikomedie.

vybusna vybusna

5. 2. 2015 13:17

tejaja: ked sme robili na zabijackach vyvar z bravcovych kosti, tak sme veru aj my davali halusky.....

vybusna vybusna

5. 2. 2015 13:16

SKADINKA: jaj...aj ja sa opytam, preco tam davate tie bujony a este dva:-O Ja viem, ze su to Vase chute a nic ma do toho v podstate nie je. ale zabijete tym uplne chut toho vyvaru. Davate tam krasne masko + zeleninu, ten vyvar by chutil skvele aj bez toho. Ortodoxne kocky neodmietam to ani nahodou, ale tu ste ten vyvar nimi uplne zahltila.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co se dava do kuřecím vývaru zeleninový vývar s bujonem jaj uvarit vivar kureci vyvar co dat do toho za zeleninu kuřecí vývar bez lepku recept kuřecí vývar se zeleninou bez masa vyvar s bujonem postup kuřecí vývar jaj se dela zeleninovy vyvar veprovy a kureci vyvar kuřecí tazeny vývar kureci a veprovy vyvar kuřecí vývar jako vepřový kuřecí vývar se zeleninou a bujonem česnečka s krupicovými noky vepřový kuřecí vývar kuřecí vývar recept kuřecí vyvar s bujonem recept na kureci vyvar s bujonem ja se varí vyvar

Suroviny: maso, bujón, vegeta, sůl, pepř, pepř celý, mrkev, celer, petržel, cibule

TopRecepty.cz

Jolančin kuřecí vývar

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qroG