Kam a za kolik v Praze na nejlepší řízek: Víme, kde si pochutnáte už za 120 Kč a kde dáte 800 Kč za řízek s přílohou
Vánoční roládka z piškotů: Kouzelné nepečené cukroví vypadá skvostně, chutná výborně a příprava je přitom snadná
6 foto Hodnocení 130× Jak se dělají kremrole? Jednoduchý návod pro přípravu oblíbeného retro zákusku
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
13 foto Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit
Margotková kolečka voní kokosem a rumem, díky máslovému krému jsou neodolatelně vláčná a božsky chutnají
9 foto Retro okénko: Piškotové dortíky Miky stály 3 Kčs, dnes jsou za 20 Kč. Podle našeho receptu chutnají stejně jako před třiceti lety
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku
Deset tipů na ten nejlepší dýňový koláč: Těsto je dobré předpéct, náplň bude chutnější a jemnější, když se odleží v lednici
Hodnocení 7× Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
Hodnocení 115× Linecký mřížkový koláč: Křehké těsto plněné rybízovou marmeládou chutná jako od maminky
Broskvový páj: Jeden z nejlepších letních ovocných koláčů vyžaduje křehké těsto, šťavnaté broskve a trochu skořice pro chuť
Hodnocení 40× 6 častých chyb při zpracování a pečení křehkého těsta: Jak jim předejít, aby se moučník povedl
30 foto Peče celá země: V kreativní výzvě dal soutěžícím zabrat dort s linií zlomu aneb Fault line cake. Takhle se správně dělá
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Lesní houby se slaninou a pošírovaným vejcem na listovém salátu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 maris 40 min