Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Video Hodnocení 7× Připomeňte si své Vánoce v dětství. Zkuste nepečené krupičky podle videonávodu
Video Hodnocení 10× Krupičková polévka: Do 30 minut můžete servírovat jednoduchou a vydatnou polívčičku
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Náš život s celiakií: Jak se mi konečně povedla skvělá tvarohová bábovka bez lepku. Chutná celé rodině
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali
Hodnocení 98× Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Hodnocení 37× Jak na to, aby se v krupičné kaši netvořily žmolky. Vyzkoušejte jednoduché triky a kaše bude krásně hladká
8 foto Farmář Josef Pech radí, jak nakupovat brambory: Neberte ty viditelně poškozené, dobrá brambora vydrží i horší podmínky, říká
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli