Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
5 foto Hodnocení 1× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb
5 foto Hodnocení 19× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí
18 foto Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
5 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi chlebovou a normální moukou? Pro mnohé až překvapivě velký
27 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
7 foto Hodnocení 62× 9 častých chyb při pečení kváskového chleba: Co může být příčinou vašich nezdarů
5 foto Hodnocení 23× Proč nařezávat chleba před pečením? Řezy neslouží jen k ozdobě, ale i k odvodu páry
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Hodnocení 24× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
Hodnocení 103× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Harry a Meghan žijí svůj „americký sen“ i v jídle. Občas nepohrdnou fastfoodem a Harry miluje tohle pálivé kuře