Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
7 foto Hodnocení 2× Jak vypadá nedokynuté kvasové těsto? Poradíme, proč je správné nakynutí důležité
5 foto Hodnocení 1× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb
5 foto Hodnocení 23× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí
18 foto Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
5 foto Hodnocení 18× Jaký je rozdíl mezi chlebovou a normální moukou? Pro mnohé až překvapivě velký
27 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
7 foto Hodnocení 67× 9 častých chyb při pečení kváskového chleba: Co může být příčinou vašich nezdarů
5 foto Hodnocení 25× Proč nařezávat chleba před pečením? Řezy neslouží jen k ozdobě, ale i k odvodu páry
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Hodnocení 37× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
Hodnocení 117× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Jak na hubnutí bez blbnutí: Pět rad, jak shazovat kila skoro bez námahy díky vodě, zelenině i vláknině