Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,65 g |
Tuky | 38,06 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Moje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 42 minutami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 45 minutami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 2 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 3 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 4 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 4 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 5 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb pro začátečníky,
chleba z kvásku,
hrnkový chléb,
hrnkový chleba,
kváskový chléb podle dity p.,
chléb z kvásku,
celožitný chléb,
domácí kváskový chléb,
pečeme z kvásku,
chleba s kváskem,
recept na chleba s kvaskem,
jak se peče kváskový chléb,
žitný chléb s kvasnicemi,
celožitný chléb recept,
kváskový chléb v domácí pekárně,
recept na chleba z kvásků,
nejlepší recept na bezlepkový chleba,
chleb s kvaskem,
domacichleb,
domácí chleba hrnkovy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
vločky ovesné,
Komentáře (11)
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím