Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na indické sabdží

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2011 12:56

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 523 kJ / 1 320 kcal
Bílkoviny69,42 g
Tuky14,89 g
Vláknina11,86 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 952 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy221,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mysulka

9. 9. 2011 17:46

:-p:yes::yes:

Nonya

9. 9. 2011 00:03

Kanyla, tu ju najdes :yes:
http://ssalonis2.blogspot.com/

Kanyla

8. 9. 2011 18:03

Nonya: Dotaz zcela mimo recept, nicméně nemůžu se nezeptat: kde ta super kuchařka a výborná fotografka je? Proč už sem nepřiává ty svoje neskutečný dobroty a nerozšiřuje nám orientální obzory??? ;-(

Eliza

8. 9. 2011 16:12

Však je to jen variace...;-):-D Chtěla jsem nějakou trochu asijskou přílohu ke thajskému kuřátku. A nám to takhle chutnalo, je to trochu okleštěná verze prvního podobného receptu, který jsem na toto téma vařila - Klarisky s. s krabími tyčinkami.

1974andrea

8. 9. 2011 16:08

Klariska:Taky si myslím, že je tomu blíž to květákové sabdží, jak jsem zde uváděla a že rýže se podává k tomu. Alespoň tak jsme to jedli.

Nonya

8. 9. 2011 15:04

Ja som s Michsamant v kontakte. Ona sa snazi varit povodne jedla ... tak isto ja tiez uz nepridavam nikde v Europe Thajske jedla lebo je to strata casu.Kazde Thajske obsahuje minimalne + 10 surovin, ktore tam nie su alebo su drahe.

Klariska

8. 9. 2011 15:02

Sabdží je směs různé zeleniny (včetně brambor), která se podává s rýží. Může být klidně i jednodruhové, třeba květákové. Obvykle se připravuje tak, že se na ghí nechá rozvonět koření, pak se přidá a opeče nakrájené zelenina, podlije vodou a dodusí do měkka. Na konec se může přidat indický jogurt. :-)

Eliza

8. 9. 2011 13:53

Super, kdyžtak se i zeptej...;-) My máme blízko tuhle http://www.dillidelhi.com/indexc.html, ale vždycky jsem si tam dala něco jiného... A komunikace je složitější, lepší anglicky.;-) a tuhle http://www.balarama.cz/restaurace.htm, jenže ta je tak pro syna...žádné masíčko;-):-))

spagetka

8. 9. 2011 13:51

Mńam :-p:yes:

1974andrea

8. 9. 2011 13:40

Eliza:My jdem zítra s holkama na drb do nové indické tady v Plzni, tak to tam obhlídnu;-)

Eliza

8. 9. 2011 13:21

Tak to nevím, ale myslím, že sabdží obsahuje především brambory a rýži. Já mám moc ráda toto: http://www.toprecepty.cz/recept/8656-bramborove-sa...
Škoda, že sem už nechodí Mischamant, ta by nám to osvětlila, jak to je...;-)

1974andrea

8. 9. 2011 13:17

Tak takovéhle sabdží teda neznám, já jsem jednou vyzískala v indické restauraci recept na květákové sabdží, ale to je vařeno zcela jinak, kdyžtak se mrkni, mám ho tady taky www.toprecepty.cz/recept/21098-indicke-kvetakove-/sabdzi//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: indické sabdží indické recepty sabdží květákové sabdží indický sýr indická rýže recept indická kuchařka indické květákové sabdži indický blog o vaření sabží indické sábží recept balarama indicke sabdží recept výborné sabdží sabdzi se smetanou sabdží recept indicky recepty co je sabdží květákové sabdží recept indické sabdží s jogurtem

Suroviny: brambory, rýže těstovinová, sýr tavený, smetana, koriandr čerstvý, kmín mletý, kurkuma, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Variace na indické sabdží

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Yg7