Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
12 foto Hodnocení 65× 7 cuketových moučníků: Tyto vláčné a šťavnaté letní dobroty upečete během chvilky
8 foto Hodnocení 1× Jak udělat nadýchané těsto? Možností je mnoho, stačí dodržovat recepty a pravidla
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
7 foto Hodnocení 145× Jak uvařit nejsnadnější knedlíky? Tato oblíbená příloha je hotová za pár minut
5 foto Hodnocení 15× Kterou mouku do lívanců? Zvolte správně a připravte si ty nejlepší nadýchané lívance
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
6 foto Hodnocení 37× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
15 foto Hodnocení 7× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění