Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
7 foto Hodnocení 1× Nugát známe z cukrárny jako tříbarevné kostičky z jemného čokoládového krému
Retro okénko: Francouzský nugát v kornoutku stával kolem koruny. Takový, jako je ten na pouti, si snadno uděláte i doma
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč
Kuře "impregnované" česnekem - v troubě, tlakáči, v remosce i v PH Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 MamlajdaD 80 min