Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 694 kJ / 4 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 309,00 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 467,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Moje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 36 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
nugát,
nugát recept,
domaci nugat,
domácí nugát recept,
recept na domácí nugát,
recept na nugát,
recept na nugát,
recept nugát,
pravý nugát,
jak udělat nugát,
jak se dělá nugát,
recept na pravý nugát,
jak vyrobit nugát,
co je nugát,
domácí nugátová čokoláda,
pravý nugát recept,
vánoční nugát,
co je to nugát,
recepty nugát,
nugát domácí recept
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko kondenzované,
tuk,
kakao,
voda
Komentáře (24)
ikdyž možná bych spíš koupila nugátovou čokoládu a rozehřátou, ne teda příliš horkou, jí přišlehala do vyšlehaného másla s cukrem a rumem
vyzkoušela jsem ho a je naprosto stejný jako dělávala moje babička, dlouho jsem hledala ten pravý a nikde nenašla až tady od Vás, tuk tam cítít moc nejde, je to vyvážené a lahodné,něco jako ledová čokoláda a nahradit bohužel nejde, má tam svou roli kvůli tomu , aby pěkně ztuhl a dal se krájet.Je to výborný recept, kdo nemusí tuk, tak ať nedělá domácí nugát a koupí si čokoládu v obchodě, jiná rada na to není.