Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
Česnečka z termosky podle Ostravskeho Gastrošefa: Příprava zabere pár minut a polévka voní po klobáse i majoránce
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak připravuje tlačenkový fit salát. Po jeho snězení musíte oběhnout zeměkouli, říká
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu