Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka je grunt. Z čeho všeho ji lze uvařit? Jaké polévky patří mezi nejoblíbenější?

Polévka je grunt. Z čeho všeho ji lze uvařit? Jaké polévky patří mezi nejoblíbenější?

Poctivá polévka je grunt, to už víme od našich babiček. Dokáže nás postavit na nohy, připravit žaludek na další jídlo, a pokud je opravdu hutná, snadno nahradí hlavní chod. Polévku můžete připravit téměř z čehokoliv, co najdete doma. 

Tradiční nejoblíbenější polévky 

Mezi tradiční neoblíbenější polévky se řadí hned několik stálic. Bývají to většinou takové ty hospodské, jako je frankfurtská, gulášová, bramborová, rajská, kulajda, zelňačka a česnečka. Oblíbené jsou i krémové polévky, a to zejména dýňová, brokolicová, pórková, hrášková nebo květáková. Chybět samozřejmě nesmí poctivý masový vývar

Méně obvyklé, ale skvělé polévky 

Mezi méně obvyklé, ale rychlé, jednoduché a skvělé polévky patří například: 

Více

1 17 18 19 20 21

Další témata

Další recepty