Polévka kedlubnovo-květáková s houbami
Talíř horké zeleninové polévky zahřeje a příjemně zasytí. Vyzkoušejte kedlubnovo-květákovou polévku, plnou sušených hub, má plnou zeleninovou chuť. Milovníci polévek si zajisté přijdou na své.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,31 g |
Tuky | 28,55 g |
Vláknina | 13,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka kedlubnovo-květáková s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oLmL
Moje poznámka
Polévka kedlubnovo-květáková s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oLmL
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Dort zlatá cihla
Přidáno před 4 hodinami
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 13 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 28 minutami
Džem z červeného rybízu
douver před 1 hodinou
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 1 hodinou
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 4 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 5 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 7 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 7 hodinami
Tématické fráze:
květák polevka s houbami,
kedlubnovo květáková polévka
Suroviny:
květák,
kedlubna,
cibule,
mrkev,
brambory,
houby sušené,
máslo,
olej,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
jíška máslová,
petrželka zelená
Komentáře (6)