Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
6 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
11 foto Hodnocení 4× Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám
5 foto Hodnocení 21× Majonézové koláčky jsou chutné, jemné, neskutečně vláčné a vydrží i několik dní
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni
Hodnocení 122× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování