Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
6 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
11 foto Hodnocení 4× Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám
5 foto Hodnocení 24× Majonézové koláčky jsou chutné, jemné, neskutečně vláčné a vydrží i několik dní
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni
Hodnocení 134× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Hodnocení 15× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita