Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
6 foto Hodnocení 4× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
11 foto Hodnocení 4× Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám
5 foto Hodnocení 19× Majonézové koláčky jsou chutné, jemné, neskutečně vláčné a vydrží i několik dní
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni
Hodnocení 107× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
12 foto Těhotnej kuchař vzpomíná na mládí: Nabídl retro recept na špagety Gustáva Husáka, nechybí v nich točeňák ani hromada eidamu
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl
4 foto Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování