Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Video Hodnocení 20× Strouhané koláče jsou báječné. Podle videa vyzkoušejte tuto tvarohovou dobrotu
Strouhaný koláč na plech: Vláčné těsto v kombinaci s lahodnou a šťavnatou tvarohovou náplní božsky chutná
Hodnocení 90× Jak upéct Míša řez nebo křehký tvarohový koláč našich babiček. Nabízíme rady a tipy na korpusy i náplně
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte