Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
7 foto Hodnocení 8× Jak udělat strouhanku? Zužitkujete staré pečivo, udělat se však dá i z čerstvého
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
8 foto Hodnocení 18× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Video Hodnocení 1× Panko strouhanka nesaje tolik tuku a krásně křupe. Videonávod ukáže, jak na to
Video Hodnocení 22× Jak opražit strouhanku, aby byla krásně křupavá? Videonávod poradí, jak na to
Masové koule s pikantní omáčkou jako ideální občerstvení k fotbalu: Hotové jsou do půl hodiny, zvládne je úplně každý
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Video Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
13 foto Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Hodnocení 17× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Hodnocení 239× Jak připravit ty nejkřupavější bramboráky? Máme pro vás 2 důležité rady našich babiček
Hodnocení 112× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Hodnocení 106× Jak na dokonalý trojobal? Máme pro vás 5 tipů, díky kterým bude křupavá kůrka neodolatelná
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá