Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Česká klasika boduje ve světě: Rýžový nákyp získal uznání od zahraničních odborníků ze serveru Taste Atlas
Mezi stovkou nejhorších jídel jsou i tři česká: Zahraničním odborníkům nechutná chlebová polévka ani pomazánkové máslo
Kuře na paprice dosáhlo velkého úspěchu v mezinárodním srovnání: Odborníci překvapivě ocenili i katův šleh
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
18 foto Česká jídla propadla v zahraničním hodnocení: Cizincům nechutnají smaženice, sekaná ani krupicová kaše
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky