Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Česká klasika boduje ve světě: Rýžový nákyp získal uznání od zahraničních odborníků ze serveru Taste Atlas
Mezi stovkou nejhorších jídel jsou i tři česká: Zahraničním odborníkům nechutná chlebová polévka ani pomazánkové máslo
Kuře na paprice dosáhlo velkého úspěchu v mezinárodním srovnání: Odborníci překvapivě ocenili i katův šleh
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
18 foto Česká jídla propadla v zahraničním hodnocení: Cizincům nechutnají smaženice, sekaná ani krupicová kaše
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?
Retro okénko: Mražený ovocný Táboráček stál jen 1,60 Kčs a vyrostlo na něm hned několik generací, dnes stojí 14 Kč
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít