Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 136,97 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Moje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 54 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 7 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 3 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 3 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 4 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 4 hodinami
Tématické fráze:
tarte tatin,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
testo na tarte tatin,
obrácený cheesecake,
tartetatin,
těsto na obrácený koláč,
otoceni jablkovy kolac,
tarte tatin obrácený koláč,
obrácený koláč s jablky z listkoveho testa,
obrácený koláč z lístkového těsta,
tarte tatin recept,
tarte tatin recept videorecept,
tartin tatin,
tatin tarte,
obrácený koláč švestkový tarte tatin,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
pomerancove tarte,
obraceny pomerancovy kolac s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
jablko,
máslo,
cukr
Komentáře (6)
Jj, u nás dáváme také víc jablek (viz foto)
Recept je tu dva roky a zatím nikoho neoslovil?
A přitom je to ze 6 rcp co jsou na TOP na Tarte Tatin ten nejepšejší!
Já si vystačím s jednou nádobou. Napřed v ní udělám karamel, pak do ní vyskládám jablka, zadekluju Pâte brisée a upeču.