Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tartiflette - savojská špecialita

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 2. 2014 23:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 109 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny43,92 g
Tuky2,67 g
Vláknina60,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy349,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

12. 2. 2022 22:50

Moc dobré jídlo, neměla jsem Reblochon, nahradila jsem ho Hermadůrem, všem moc chutnalo, děkuji za inspiraci :-) :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 2. 2014 21:19

Mě by chutnalo:-pS tím salátem to vypadá moc dobře:-K:yes:

Monika

6. 2. 2014 13:59

Já zase děkuji za připomenutí receptu :-)je to fakt dobrota.

sislik

6. 2. 2014 12:51

Monika: dakujem za upresnenie..kedze zijem mimo SR, tazko sa mi vysvetluje cim sa to da nahradit. Este raz dik ;-)

Monika

6. 2. 2014 09:36

Zde jukněte na Reblochon http://www.hakarmel.cz/produkt/reblochon-213/Rozhodně se nedá nahradit hermelínem, chyběla by tam jak psala zizala romadůrová chuť. Když už ho chcete nahradit, tak bych spíš zvolila hermadůr http://www.kaloricketabulky.cz/fotografie-velka/8c... ale nebude to úplně ono. Reblochon je sice dražší, ale je tak hodně výrazný, že ho zas nepoužijete tak moc :-)

zizala zizala (moderátorka)

6. 2. 2014 08:19

Reblochon jsme ochutnali jednou na gastrofestivalu. "Voněl" na 10 metrů, byl tak zralý, že nám šel téměř naproti, ale chutnal dokonale :-p:-)) Já bych ho zařadila někam mezi hermelín a romadůr.
Na takovémto jídle bychom si pochutnali :yes:

sislik

6. 2. 2014 00:28

Jarka D.: syr Reblochon je zrejuci syr typu Camembert (ale este smradlavejsi) alebo Hermelin :-)

Jarka D.

6. 2. 2014 00:26

:-p ten postup přímo voní na dálku mňam a letí první:yes:. Chtěla jsem se zeptat, jakého typu je ten sýr Reblochon? Díky!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: reblochon recepty reblochon recept tartyflety recept specialita recept savojská kapusta savojske zemiaky tartuflette tartyflet savojská kapusta recept tartyflety tartufllet reblochon tartuflette recept tartifllete tartiflette-recept savoiská specialita savojské brambory reblochon reblochon savojske brambory reblechon syr čím nahradit tartflette recept

Suroviny: brambory, sýr reblochon, slanina uzená, cibule, víno bílé suché, smetana

TopRecepty.cz

Tartiflette - savojská špecialita

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zBQ