Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
6 foto Hodnocení 50× Jak připravit sýrový tatarák? Potřebuje pořádně ochutit a nejlepší je s topinkami
9 foto Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Hodnocení 23× 7 receptů z hovězí svíčkové: Je libo svíčkovou na smetaně, tatarský biftek, carpaccio, nebo steak?
Hodnocení 54× 7 kroků k dokonalému tatarskému bifteku: Tuto delikatesu z hovězí svíčkové si zamilujete
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák
9 foto Hodnocení 33× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Hodnocení 31× Lososa můžeme uplatnit v mnoha běžných receptech i delikatesách. Jak chutná nejlépe?
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Krkovička po staročesku: Šťavnatá klasika překvapí intenzivní chutí a výraznou barvou omáčky, které docílíte pomocí jednoho fíglu
Křehký moučník s lískovýma oříškama, jablky a likérem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku