Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Mango Sticky Rice: Thajský dezert ze sladké rýže voní kokosovým mlékem a díky jednomu fíglu jej připravíme do 20 minut
Pad thai: Příběh thajské speciality, kterou zvládne připravit každý. Pro dokonalou chuť je ale klíčová jedna ingredience
6 foto Jak to bylo, šéfe? Thajskou polévku Tom yum koong s krevetami zvládnete podle tohoto receptu taky
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Jak uvařit ten nejlepší rýžový nákyp? Správnou rýži s vanilkou vařte v mléce a trochu ji zjemněte smetanou
8 foto Mazanec podle Josefa Maršálka v netradiční verzi s bílou čokoládou, malinami a anýzem. Díky jeho radám vám nepopraská