Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
5 foto Hodnocení 44× Uzení masa pro začátečníky: Pusťte se do uzení pochoutek s pomocí cenných rad
5 foto Hodnocení 50× Jak poznat, že je maso dostatečně vyuzené? Poradíme hned několik spolehlivých znaků
5 foto Hodnocení 62× Jak naložit maso na uzení? Správné nakládání do soli zajistí dokonalou chuť masa
5 foto Hodnocení 21× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 15× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 7× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 10× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 144× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit