Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 1× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 6× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 136× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
5 foto Hodnocení 79× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Hodnocení 20× Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Jídelní rozmary slavných: Tenistka Serena Williamsová je „chegan“, veganka, která neodolá tomuhle kuřeti s česnekem