Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
7 foto Hodnocení 19× Co se dává první na pizzu? Kdy přidat sýr, aby zůstal krásně rozteklý a nevysušený
8 foto Hodnocení 8× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 2× Uzené klobásy využijete do mnoha výborných pokrmů. Prohlédněte si jejich přehled
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
Domácí ruské vejce: Na retro svačinku je kromě vejce potřeba bramborový salát, zelenina a speciálně upravená majonéza
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Hodnocení 22× Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Hodnocení 46× 7 receptů ze špekáčků: Výborně chutnají naložené, zapečené s pivem i připravené se zelím
Hodnocení 8× Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
19 foto Reportáž: Jak vypadá Popeyes po roce? Ve všední den v době oběda je tady poloprázdno, překvapily vyšší ceny