Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
Perfektní sýrová pomazánka podle ČSN: Za pár korun připravíte oblíbenou retro pochoutku na chleba i jednohubky
Video Ovládněte dokonale přípravu masa: Šéfkuchař Mirek Kalina vás naučí perfektní panenku, lahodné kuře i božský steak
6 foto Hodnocení 63× Jak upéct panenku je častou otázkou začátečníků. Vsaďte na jednoduchou úpravu
Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát uzenou panenku? Poradíme, jak zachovat masu šťavnatost a nevysušit ho
7 foto Hodnocení 142× Vepřová panenka: Radíme začátečníkům, jak udělat delikátní minutkovou úpravu
7 foto Hodnocení 13× Vepřové maso: Co připravit z jednotlivých částí? Rady nejen pro začátečníky
6 foto Hodnocení 201× Křehounká vepřová panenka je delikátním masem. Poradíme, jak ji co nejlépe připravit
19 foto Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť