Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
7 foto Hodnocení 45× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
7 foto Hodnocení 134× Vepřová panenka: Radíme začátečníkům, jak udělat delikátní minutkovou úpravu
7 foto Hodnocení 13× Vepřové maso: Co připravit z jednotlivých částí? Rady nejen pro začátečníky
6 foto Hodnocení 181× Křehounká vepřová panenka je delikátním masem. Poradíme, jak ji co nejlépe připravit
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme