Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,80 g |
| Tuky | 102,20 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.
Zveřejněno 28. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Moje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 14 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 40 minutami
Cikánský řízek
Vasrmanka před 1 hodinou
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 1 hodinou
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 1 hodinou
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 3 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 14 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na fazolkách,
recept na vepřovou panenku,
panenka a fazolky,
vepřová panenka z fazolemi,
veprova panenka a fazolky,
recepty vepřové panenka fazolky a dipem,
vepřová panenka recepty,
panenka na fazolkach
Suroviny:
panenka vepřová,
fazolky mražené,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)
( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)