Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 102,20 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.
Zveřejněno 28. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Moje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 13 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 17 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 1 hodinou
Cuketové koblihy
Bretik před 2 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 3 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 4 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na fazolkách,
recept na vepřovou panenku,
panenka a fazolky,
vepřová panenka z fazolemi,
veprova panenka a fazolky,
recepty vepřové panenka fazolky a dipem,
vepřová panenka recepty,
panenka na fazolkach
Suroviny:
panenka vepřová,
fazolky mražené,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)
( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)