Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,00 g |
Tuky | 45,10 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Příloha - rýže, noky.
Zveřejněno 14. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka "Svatá Renata"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B18N
Moje poznámka
Vepřová panenka "Svatá Renata"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B18N
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 42 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 9 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 33 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 41 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 53 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 58 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřová panenka v celku,
vepřová panenka,
vepřová panenka v celku recepty,
veprova panenka recept,
vepřová panenka recepty,
vepřová panenka vcelku recepty,
recept na vepřovou panenku v celku,
veprova panenka na prudko,
panenka na prudko,
vepřová panenka v celku recept,
recepty z vepřové panenky,
recepty z vepřové panenky,
vepřová pananka,
recepty na vepřovou panenku,
vepřová pannenka,
veprová panenka s koprem,
recept na vepřovou panenku,
panenka s koprem,
panenka v celku recept,
svata dala
Suroviny:
panenka vepřová,
kopr,
žampióny,
víno bílé,
smetana kysaná,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (9)
jenom dotaz:pochopila jsem to dobře,že panenku nechám vcelku..nekrájím,že ne
Recept vypadá dobře a ten název je velmi zvláštní, asi po nějaké kamarádce, co ti ho dala....ovšem za "svatou" ti dávám 7.boda