Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
6 foto Hodnocení 17× Jak rozmnožit pažitku? Začínajícím pěstitelům poradíme, jak získat nové sazenice
13 foto Hodnocení 19× Jak velký květináč na keříčková rajčata? Pěstování rajčat v nádobách má své výhody
4 foto Hodnocení 45× Jak často zalévat papriky? 10 tipů pro správné zavlažování a kvalitní úrodu
13 foto Hodnocení 55× Jak zasadit rajčata do kbelíku? 8 tipů pro správnou výsadbu a bohatou sklizeň
5 foto Hodnocení 4× Kdy vysazovat plodovou zeleninu na venkovní záhony? Vyplatí se počkat na oteplení
15 foto Hodnocení 36× Jak zasadit cuketu. Pěstujeme ji buď z přímého výsevu nebo z předpěstovaných sazenic
6 foto Hodnocení 6× Jak otužovat sazenice před výsadbou? Otužilé a silné rostliny dobře snesou přesazení
13 foto Hodnocení 80× Jak využít skvělé účinky kopřiv při pěstování rajčat? Použijte je už při výsadbě
6 foto Hodnocení 3× Květen v užitkové zahradě: Po třech zmrzlých už může ven i teplomilná zelenina
13 foto Hodnocení 10× 5 častých chyb při výsadbě rajčat: Jak správně a úspěšně vysazovat sazenice
12 nejlepších receptů na bramboráky: Dáte si klasický, dýňový, mrkvový, chlebový nebo plněný zelím a škvarky?
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí