Na podzim máte mnoho možností, jak si připravit dobroty ze surovin typických pro toto období. Můžete nasbírat houby, přinést si domů dýni, sáhnout po zavařeninách, připravit maso na různé způsoby nebo využít brambory, mrkev či řepu. Pojďte se s námi nechat inspirovat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Bílá houbová polévka s pórkem a bramborem
- Výborná fazolová polévka
- Kuřecí vývar
- Dýně hokaido v křupavých placičkách
- Gratinovaná dýně s bramborami
- Kuře na paprice (i pro začátečníky)
- Pečená červená řepa s brambory a cibulí
- Výborné lasagne
- Křenová omáčka
- Celerová pomazánka
- Podzimní teplý salát z kořenové zeleniny s ořechy
- Dýňový perník
- Hrnkový retro makovec s jablky
- Hruškový koláč s ořechy
- Hraběnčiny výborné řezy
1/15
1/15
Komentáře