Zašlé formičky z minulých Vánoc vyčistíte díky videonávodu snadno a rychle
Blíží se doba pečení cukroví, a tak jste vytáhli formičky z minulých Vánoc. Při vybalení se však nestačíte divit, protože jsou opravdu zašlé. Že to znáte? My také, a proto pro vás máme jednoduchý videonávod, díky kterému budou vaše formičky během chvíle jako nové.
Pokud vaše formičky mají své první pečení v novém kabátku za sebou a nyní už vás jejich lesk nepraští při otevření krabice do očí, je na čase jim vrátit jejich krásu. Co si budeme povídat, ono se i nám lépe peče, pokud k tomu máme vybavení, které je nejen funkční, ale je na něj i radost pohledět.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak vyčistit zašlé formičky na cukroví?
Když víte, jak na to, vyčistíte formičky během chvíle.
- Připravte si velký hrnec, naplňte jej vodou a přiveďte ji k varu.
- Nasypte do ní dva kypřicí prášky (je možné použít i jedlou sodu).
- Vodu zamíchejte a vložte do ní zašlé formičky.
- Takto je vařte přibližně 20 minut a budou zase jako nové.
@zamotana.martina Jak na zašlé formičky po prababičce. #formicky #orechy #cukrovi #vanoce #vanocnicukrovi #peceme #pecemecukrovi #vanocnipeceni ♬ původní zvuk - Martina
Na jaké druhy cukroví se používají formičky?
Formičky se dají použít na různé druhy cukroví. Nejčastěji jsou to pracny, poté různé rohlíčky, plněné ořechy nebo košíčky, které využijete nejen na Vánoce.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Jak vyčistit připálený hrnec. Osvědčené a jednoduché postupy, jak se zbavit připáleniny bez zbytečné námahy
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Komentáře